Boldog vagyok, hogy kipróbálhatom magam benne!

Interjú, Mikecz Estilla színművésszel. „Számomra a színművészet leginkább a fontos történetek hatásos és ízléses tolmácsolásáról szól. Ha kijövök egy előadásról vagy megnézek egy filmet, és utána pár percig csendben vagyok, majd egy félmosollyal az arcomon azt mondom: Hmm ez jó volt. Akkor az az élmény örökre velem marad. Nézőként ilyen élményeket szeretek kapni, színészként pedig adni.”

Mikor hallottál elsőnek a Szabadszínészről?

Már a korai indulásnál figyeltem az oldalt, és amint lehetett regisztráltam.

Volt benned aggodalom, hogy nem fogsz ajánlatot kapni?

Nem igazán. Bíztam abban, hogy ahogy egyre jobban bővül az oldal, egyre több produkcióhoz juthat el a profilom, és reménykedtem abban, hogy a szerepfelhívások között egyszer csak lesz olyan is, amire engem választanak.

Mik voltak a személyes tapasztalataid az első jelentkezéseid vagy esetleges megkereséseid kapcsán?

A jelentkezés nagyon egyszerű, pár percet, vagy most már többnyire csak egy kattintást igényel. Kényelmes és gyors. A megkeresések pedig azt bizonyítják, hogy ténylegesen eljut a jelentkezésem azokhoz, akik munkát hirdetnek. Csak pozitív tapasztalatom van, akár megkaptam a szerepet, akár nem.

Ajánlanád a Szabadszínészt másoknak vagy a kollégáidnak is?

Igen, mindenképpen ajánlanám, és ajánlottam is már a kollégáimnak, még egy társulati ülésen is beszéltem róla.

Miben volt segítségedre a Szabadszínész felülete?

Abban, hogy olyan készülő produkciókhoz is eljusson a profilom, és megismerjenek, akikkel eddig nem voltam kapcsolatban.

Milyen hatással volt rád a munka?

Olyan szerepet kaptam az oldal segítségével, amihez hasonlót még nem játszottam a pályám során, ezért azt hiszem másfajta izgalommal vágtam bele a munkába. Ez még most is folyamatban van, és nagyon boldog vagyok, hogy kipróbálhatom magam benne.

Mi volt az a jelenet/pillanat, ami számodra örökre megmarad ezzel a munkával kapcsolatban?

Sajnos nem beszélhetek konkrétan a szerepről, még titok! Mindenképpen maradandó élmény számomra, mert több szélsőséges pillanatot tartogatott eddig, amik eléggé újak voltak.