Támogatjuk az egyetemistákat!

Mi a Szabadszínésznél hiszünk a fiatalságban, a megújulásban, a dolgok megkérdőjelezéséből fakadó jobbító és alkotó szándékban. Ezért fontos számunkra az új generáció, az egyetemisták pályainditásának támogatása.

Az a diák, aki magyar nyelven, akkreditált, színész szakirányú, felsőfokú képzésben részesül ajándék fotózást, egyetemi évei alatt prémium tagságot (korlátlan számú fotó-, és 5 videófeltöltési lehetőség, díjmentes jelentkezés munkákra), és casting tréning részvételi lehetőséget kap tőlünk.

Ha pedig már munkát is vállalhat, profilját bemutatjuk ezen az oldalon, hogy hamarabb megismerje a szakma.

Akik pedig fel akarják venni velük a kapcsolatot, azoknak más dolguk nincs, mint producerként regisztrálni a Szabadszínészen és a felületen felvenni velük a kapcsolatot!

Mi vár a Szabadszínészen az egyetemistákra?

A Szabadszínészhez való csatlakozással bekerülnek Magyarország első online színészeket tömörítő adatbázisába. Az adatlapjukat folyamatosan frissíthetik képeket, videókat tölthetnek fel magukról. A profiljukat online portfólióként, saját honlapként is használhatják, ami tartalmazza a produkciók számára fontos adatokat.

Miért érdemes csatlakozni?

A Szabadszínész adatbázisában a produkciók felelősei (filmgyártók, reklámügynökségek, produkciós cégek, televíziók, alkotók) könnyen és gyorsan választhatnak maguknak szereplőket, hatékonyan léphetnek a színészekkel kapcsolatba és közvetlenül tudnak velük tárgyalni.